Кожна огрлица руна амулет Ansuz

Произвођач: SNiS SZR

Кожна огрлица руна амулет ANSUZ је израђена од коже, величине 2,5 x 3,5 цм.
Амулети су мали предмети који је својим власницима дају магичну заштиту од урока, злих духова и црномагијских чини.
Руне су изворно писмо које су користила германска и нордијска племена у Сверној Европи. Датира из другог века пре нове ере и коришћено је за прорицање и магију.
ANSUZ је руна весника, гласника, мудрости, знања, комуникације, порука, креативности, контролисане и узвишене моћи, папира, књиге, поруке или неке друге информације. Ово је руна бога Одина и у спиритуалном смислу означава моћ пророчанства, откровења. Односи се на идеје које ће нас одвести ка знању, мудрости, исправном размишљању, добром савету и инструкцијама, које могу да се односе на интервју, испит или тест. Руна се везује се и за бога Локија, бога преваре, смицалица, па се може указати и на изненађење, изговор или неки трик. Да бисмо добили одговоре на питања, морамо пронаћи и препознати знакове који су око нас. Све је битно и има смисла, што пре то схватимо доћићемо до одговора. Не смемо игнорисати поруке на које наилазимо, без обзира да ли нам се свиђају или не. Искуство нас учи да ћемо прихватањем доћи до знања и мудрости.
Карактеристике: боја - тамно плава; пол - мушки; астролошки - планета Венера; елемент - ваздух; божанство - Odin, Loki, Eostre; број - 4.

Услед различитих подешавања монитора, боје на вашем монитору могу одступати од стварних боја производа.

Мишљења купаца