Kožna ogrlica runa amulet Ansuz

Proizvođač: SNiS SZR

Kožna ogrlica runa amulet ANSUZ je izrađena od kože, veličine 2,5 x 3,5 cm.
Amuleti su mali predmeti koji je svojim vlasnicima daju magičnu zaštitu od uroka, zlih duhova i crnomagijskih čini.
Rune su izvorno pismo koje su koristila germanska i nordijska plemena u Svernoj Evropi. Datira iz drugog veka pre nove ere i korišćeno je za proricanje i magiju.
ANSUZ je runa vesnika, glasnika, mudrosti, znanja, komunikacije, poruka, kreativnosti, kontrolisane i uzvišene moći, papira, knjige, poruke ili neke druge informacije. Ovo je runa boga Odina i u spiritualnom smislu označava moć proročanstva, otkrovenja. Odnosi se na ideje koje će nas odvesti ka znanju, mudrosti, ispravnom razmišljanju, dobrom savetu i instrukcijama, koje mogu da se odnose na intervju, ispit ili test. Runa se vezuje se i za boga Lokija, boga prevare, smicalica, pa se može ukazati i na iznenađenje, izgovor ili neki trik. Da bismo dobili odgovore na pitanja, moramo pronaći i prepoznati znakove koji su oko nas. Sve je bitno i ima smisla, što pre to shvatimo doćićemo do odgovora. Ne smemo ignorisati poruke na koje nailazimo, bez obzira da li nam se sviđaju ili ne. Iskustvo nas uči da ćemo prihvatanjem doći do znanja i mudrosti.
Karakteristike: boja - tamno plava; pol - muški; astrološki - planeta Venera; element - vazduh; božanstvo - Odin, Loki, Eostre; broj - 4.

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Mišljenja kupaca