Kožna ogrlica runa amulet Gebo

Proizvođač: SNiS SZR

Kožna ogrlica runa amulet GEBO je izrađena od kože, veličine 2,5 x 3,5 cm.
Amuleti su mali predmeti koji je svojim vlasnicima daju magičnu zaštitu od uroka, zlih duhova i crnomagijskih čini.
Rune su izvorno pismo koje su koristila germanska i nordijska plemena u Svernoj Evropi. Datira iz drugog veka pre nove ere i korišćeno je za proricanje i magiju.
GEBO je runa ljubavi, praštanja, partnerstva u ljubavi i poslu, talenta, umetničke sposobnosti, veštine, poklona, iznenadne sreće, poljupca kao simbola naklonosti. Ukoliko tražimo oproštaj, biće nam oprošteno. Srećni broj je 7. On se odnosi na dar, bilo da li je u pitanju poklon ili talenat, veština. Poklon je u ranijim vremenima zahtevao nešto zauzvrat, jer se primanjem poklona obavezujemo prema onome ko nas je darovao - nekoj osobi, sudbini ili Bogovima. Kada dobijemo poklon uvek imamo opciju da ga prihvatimo ili odbijemo. Ako ga prihvatimo, moraćemo da poklonimo nešto zauzvrat, jer sve ima cenu, a ako je u pitanju dar, veština, na kraju je cena uvek vredna truda. Moramo pronaći balans između primanja i davanja, jer ne treba davati svima.
Karakteristike: boja - tamno plava; pol - ženski i muški; astrološki - Riba; element - vazduh; božanstvo - Odin, Gefn; broj - 7.

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Mišljenja kupaca