Kožna ogrlica runa amulet Ihwaz

Proizvođač: SNiS SZR

Kožna ogrlica runa amulet IHWAZ je izrađena od kože, veličine 2,5 x 3,5 cm.
Amuleti su mali predmeti koji je svojim vlasnicima daju magičnu zaštitu od uroka, zlih duhova i crnomagijskih čini.
Rune su izvorno pismo koje su koristila germanska i nordijska plemena u Svernoj Evropi. Datira iz drugog veka pre nove ere i korišćeno je za proricanje i magiju.
IHWAZ je magična runa, koja simbolizuje odvraćanje, skretanje, odbranu, predviđanje i zaštitu od napada, mudrost, luk strelca i tisovo drvo. Tisovo drvo se pogrešno vezuje za smrt jer je u stara vremena bilo sađeno oko groblja. Pravi razlog sađenja je odbrana od neželjenih životinja. Drvo se branilo svojim otrovom, kao i neprobojnim rastinjem. Odlikuje ga jačina, fleksibilnost i postojanost. Ihwaz se vezuje za broj 13 koji takođe ima negativan prizvuk. Ove rune se ne treba plašiti jer označava trajanje i kontinuitet, kao i sigurnost od napada i oružje koje se koristi za odbranu. U vreme transformacija, potrebno je da se prošlost ostavi i da se prihvate novi počeci, snovi i novi život. Brz uspeh se postiže konstantnim prihvatanjem promena, koje jesu zastrašujuće, ali samo treba ostati veran samom sebi i postavljenim ciljevima kako bi uspeh bio zagarantovan.
Karakteristike: boja - purpurno crvena; pol - muški; astrološki - znak Škorpije; element - vazduh, voda, vatra, zemlje; božanstvo - Ullr; broj - 13.

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Mišljenja kupaca