Kožna ogrlica runa amulet Kauno

Proizvođač: SNiS SZR

Kožna ogrlica runa amulet KAUNO je izrađena od kože, veličine 2,5 x 3,5 cm.
Amuleti su mali predmeti koji je svojim vlasnicima daju magičnu zaštitu od uroka, zlih duhova i crnomagijskih čini.
Rune su izvorno pismo koje su koristila germanska i nordijska plemena u Svernoj Evropi. Datira iz drugog veka pre nove ere i korišćeno je za proricanje i magiju.
KAUNO je runa vatre, buktinje, toplote, svetlosti, prosvetljenja, znanja. Ova runa nam osvetljava put, pomaže nam da vidimo ono što je bitno, jer svetlost u mraku simbolizuje duhovnu prosvetljenost. Vezuje se za prirodnu toplinu, toplinu doma i dobro zdravlje, kao i za vrata ili portal koji nas vodi do svetlosti iz mraka. Sve ovo nekada može značiti i upozorenje da se čuvamo svetlosti ili toplote koja nas može dovesti do povrede. Treba prihvatiti novo shvatanje života i to što pre da ne bi postalo bezvredno. Nova saznanja upotrebiti za stvari koje su dobre za nas i okolinu. Prosvetljenje se obnavlja i kako ga budemo koristili dobijaćemo više znanja. Ono je samo početak avanture koja će nam pokazati razumevanje i mudrost ako u nju udjemo iskrenog srca.
Karakteristike: boja - svetlo crvena; pol - ženski; astrološki - planeta Venera; element - vatra; božanstvo - Heimdal, Freja, Frej; broj - 6.

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Mišljenja kupaca