Transport novca i vrednosti

Proizvođač: Progard Securitas d.o.o.

PROGARD Securitas je prisutan u ovoj delatnosti od 1992. Prikuplja novac i dragocenosti i doprema ih na željeno odredište stvarujući kod Klijenta osećaj sigurnosti, jer se brine o vašem novcu i dragocenostima bolje od bilo koga.
Stalnim ulaganjem u razvoj i primenom najnovijih tehnologija u rukovanju i transportu novca, PROGARD Securitas pruža najveću garanciju da svoj posao obavljamo na siguran način bez obzira na pojavu različitih oblika kriminala u okruženju. Stalno poboljšanje kvaliteta usmereno na maksimalnu pouzdanost čini da su usluge PROGARD Securitas:
- Pouzdane
- Sigurne
- Bezbedne
- Potpuno osigurane (na zahtev klijenta)
PROGARD Securitas je brižljivo razradio Rukovanje novcem između Klijenta i banaka u skladu sa savremenim međunarodnim standardima u ovom poslu.

Usluge Rukovanja novcem su prilagođene svim zahtevima različitih Klijenata, kao što su banke, trgovina i druge organizacije i obezbeđuje profesionalan, bezbedan i siguran prenos, rukovanje novcem i ATM operacije.

Klijentima u Srbiji PROGARD Securitas može da pruži sve usluge rukovanja novcem na dnevnoj osnovi. Na zahtev, usluge rukovanja novcem PROGARD Securitas pruža i van Srbije i Crne Gore.

Usluge prenosa novca PROGARD Securitas obavlja blindiranim (VW T4, T5 i TOYOTA HIACE), specijalizovanim (PEUGEOT, CITROEN i VW) vozilima posebno prilagođenima za prenos novca i dragocenosti i eskortnim vozilima tipa Citroen Multispace i Dacia Logan.

Sva vozila imaju radio vezu, na sopstvenoj frekvenciji, sa Operativnim centrom PROGARD Securitas koji radi 24 časa svih kalendarskih dana u godini, opremljena su sistemom za praćenje i savremenim sredstvima za odvraćanje od napada.

Svi zaposleni PROGARD Securitas prošli su obuku Securitas AB (Mađarska), deo Securitas Group, prema programima koji su posebno pripremljeni u skladu sa najnovijim zahtevima u Rukovanju novcem.

Timovi PROGARD Securitas za transport novca poštuju posebne bezbedonosne procedure što omogućava da Klijenti budu oslobođeni briga i odgovornosti.
Sve procedure rukovanja novcem su preko našeg brokera za osiguranje, Marsha Europe SA, prihvaćene i usklađene sa zahtevima međunarodnih osiguravajućih kompanija. PROGARD Securitas je u mogućnosti da obezbedi osiguranje od profesionalne odgovornosti za sve oblike usluga rukovanja novcem.

Mišljenja kupaca

Prosečna ocena: 1.00

milos [29.01.2008 16:27:48]: Ocena 1
Samo kad bi imali bolje refernce.Mislim da im je bolje da se ne reklamiraju.